Filiaalhouders gezocht!

De Buurtwinkel zoekt filiaalhouders die in hun eigen buurt mijn Griekse biologische olijfolie willen verkopen vanuit huis. Minimale hoeveelheid is 100 liter. Je moet wel de uitgangspunten van de Buurtwinkel onderschrijven.

De buurtwinkel mag dan vrijwel uit het straatbeeld verdwenen zijn, het oorspronkelijke concept is nog springlevend. Want wat is makkelijker dan een vertrouwd verkooppunt om de hoek waar je altijd terecht kunt. Met een uitgebreide service (achterom na sluitingstijd, aan huis bezorgen) en een eigenaar die zijn leven in dienst stelt van zijn klanten.
Ik brengt het concept momenteel zelf in de praktijk. Vanuit mijn eigen huis in het Regentessekwartier in Den Haag verkoop ik Griekse biologische olijfolie. Dit jaar heb ik olijfolie van twee producenten op de Pelopennesos, een coöperatie uit Aeghion en een familiebedrijf in Ligourio.

Wat kost het?
Een fles Eliki van 0,75 liter kost € 10,95, en een blik van 5 liter € 49,95.
Een fles Melas van 0,5 liter kost € 7,95, en een blik van 3 liter € 32,95.
Los getapte olijfolie is € 10 per liter.

Let wel, ik verstuur de olie niet. Het is halen of brengen. Levering buiten het verzorgingsgebied geschiedt via het netwerk van vrienden, collega’s, familie en andere welwillenden.

Mail mij voor meer informatie. Bellen kan ook: 06 81553043.

De Buurtwinkel. Een leven lang in dienst van de klant en na zessen achterom.